SOITAAB NORDIC SAMARBEIDSPARTNERE

Når man går til anskaffelse av en ny skjæremaskin, enten det er den ene eller andre skjæreteknologien, så er selve maskinrammen med CNC styring og bordet bare en del av oppsettet man trenger. For Plasma og Laserteknologi er strømkilden/inverteren en minst like viktig del som resten og kan gjerne representere halve verdien av det komplette oppsettet. Vi er så heldige at vi kan levere hele 3 merker Strømkilde til våre maskiner for å imøtekomme ulike behov.
Likeledes er Høytrykkspumpen i en vannjetmaskin selve hjertet i oppsettet og måten den er konstruert på uhyre viktig for både effekt og driftskostnader.
Alle våre CNC maskiner kommer med ulike mengder standardfigurer innebygd i CNC og enkelte med en mindre enkel produksjon kan klare seg med det. Skal man imidlertid få full utnyttelse og en effektiv maskin og materialutnyttelse så er en Programvarepakke nødvendig. Vi tilbyr også her flere alternativ fra våre samarbeidspartnere for å imøtekomme de ulike markedbehov.
Kjellberg har nok idag bransjens høyeste presisjon på sin plasmateknologi, og er ledene i kvalitet. 50 år i bransjen, en pioner kombinert med Tysk ingeniørkunst plasserer Kjellberg øverst på tronen. Hos Soitaab Nordic kan du velge om du vil ha Kjellberg eller en av de andre plasmakildene til din nye Skjæremaskin, eller kanskje du trenger en ny plasmakilde til din eksisterende maskin.

Hypertherm fra USA er verdens største tillvirker av plasmakilde og et velkjent varemerke for de fleste i den mekaniske industrien. Om ikke annet ønske så er det Hypertherm som leveres som standard med våre plasma skjæremaskiner. Etter oppkjøp av Accustream i USA har de nå også en verdensledende Høytrykkspumpe- serie som leveres til våre Vannjet maskiner.

Fra Burny Kaliburn fra USA leverer vi også plasmakilder til svært gunstige priser. Fra Burny, en del av Lincoln Electric leverer vi også Deres Kjente CNC kontrollere som styring på ulike maskiner, spesielt til retrofitmarkedet i tillegg til servo og fremdriftsmotorer, samt løftestasjoner.

Nestix fra Finnland er kjent som den mest effektive platesoftwaren på markedet og kan leveres i moduler tilpasset de miste stålproduksjonsbedrifter til de største skipsverft for å konntrolere hele byggeprossesen.

SigmaNEST er et begrep i seg selv som Software til CNC industrien og har software til en rekke produsenter. Sigmanest er den programvaren som kommer som standard til Soitaab sine maskiner.