PLASMA SKJÆRELINJE

Les mer om Plasma skjæreteknologi HER

PLASMATECH familen samler utvalget av maskiner for automatisk skjæring innen plasmateknologien. Plasma prosessen kan utvikle veldig høye temperaturer og smelter og fordamper nesten alle ledende materialer (Inox, All, Ferro, etc.). PLASMATECH familien er delt inn i to spesifikke maskinlinjer: RED og NOVA.

RED er basert på en prisgunstig oppbygging og representerer en ekte Plug and play løsning; utmerket ytelse, enkel betjening, men stort potensial. NOVA er en komplett og allsidig linje med maskiner. Integrasjon av flere teknologier og funksjoner gjør det mulig å håndtere mer komplekse produksjonskrav.

RED og NOVA har til felles Soitaab sine kunders erfaring og teknologi, ervervet gjennom mange års samspill mellom kundenes behov for kvalitet og effektivitet i produksjon. På denne måten vil enhver kunde i besittelse av en maskin; fra den billigste Linjen Red, til den mest komplette serien Nova, kunne dra nytte av det samme konseptet av presisjon, kvalitet og produktivitet. Vi overfører på denne måten kunnskap og kompetanse fra storindustriens bruk av de mest sofistikerte og avanserte maskiner til de små og mellomstore bedrifter med begrensede ressurser til forskning og utvikling.