SOITAAB I DAG

Soitaab Nordic AS, basert i Norge er en Nordisk forhandler av Italienske Soitaab sine CNC styrte skjæremaskiner og båndsag. Soitaab Nordic AS sitt personell har bakgrunn fra mer en 30 år med salg og installasjon av Termiske skjæremaskiner i det Nordiske markedet, og har levert et stort antall maskiner og retrofit løsninger i årenes løp. Men det var først i 2012 vi kunne markedsføre Soitaab da de utvidet sine produksjonsfasiliteter til også kunne favne over det nordisk marked. Soitaab Nordic har et svært fleksibelt leveringsprogram. I tillegg til standardmoduler, kan det leveres maskiner i nær sagt alle størrelser etter kundens ønske. Vi står og fritt til å kundetilpasse både energikilder til Plasma fra flere markedsledere som Hypertherm, Kjellberg og Lincoln Kaliburn og Software løsninger som Sigmanest, Turbonest, Nestix.

For at en Italiensk industri gruppe skal bli en så anerkjent ledende aktør i markedet betyr det at man må kunne kombinere langsiktige tradisjoner med teknologisk utvikling, pålitelighet, kreativitet, materialforskning, kvalitet på service, og evnen til å plassere kundens behov i sentrum.

På denne måten har SOITAAB gjennom mange år oppnådd stor suksess og anerkjennelse i alle verdensdeler som produsent og distributør av CNC skjæremaskiner og båndsag; Den brede erfaringen med år med interaksjon med sine kunder ved å møte deres krav om effektivitet, kvalitet og nøyaktighet, sammen med fornuftig bruk av utprøvd og moderne teknologi, som plasma, gass-skjæring, vannjet og laser, støttet med avanserte it løsninger og automasjon er de vinnende nøkkelpunkt for å tilfredsstille de mest ambisiøse og komplekse produksjonslinjer. Soitaab tar seg selv av med ekstrem nøyaktighet alle deler av produksjonen og teknologien i en egen industrikjede, alt lagd av Soitaab i Italia. Den nye moderne fabrikken i Milano området med en permanent utstilling og showavdeling ønsker alle forhandlere med sine kunder velkommen for alle ønskelige demonstrasjoner eller skjæretester. SOITAAB er et ISO 9001 sertifisert selskap..

Med et utvalg av førsteklasses industrielle og teknologiske partnere, og en vitenskapelig kvalitetskontroll av hele produksjonskjeden, representerer Soitaab et landemerke i mekanisk maskinbygging og metalurgisk industri nasjonalt og internasjonalt. I de senere år, i relasjon til markedsutviklingen har Soitaab vesentlig utvidet sine markedsandeler i en global sammenheng og konsolidert et nettverk av agenter og distributører på fem kontinenter.

Produktlinjene som dominerer i dag er Lineatech, Plasmatech og Watertech som gir smarte kombinasjoner av flere teknologier. For sektoren båndsag tilbys det et bredt spekter av horisontale og vertikale maskiner i stand til å tilfredstille de ulike behovene i markedet.