LINEA OXIPLASMA

Les mer om Gass skjæreteknologi HER

LINEATECH familien er et samlespekter av maskiner for automatiske skjæreprosesser med en ren Gassdyse og / eller kombineres med en annen teknologi for skjæring eller maskinering. Lineatech er den teknologiske videreutviklingen av den velkjente og etablerte skjæremaskinserien fra Soitaab; Lineacord. For elektronisk kontroll og styring av maskinen baserer Soitaab seg på en forholdsvis enkel industri PC og Ethernet kort for overføring av data. Dette tillater kontroll og styring i "sann tid" på maskinen. Fordelene er åpenbare: kompakthet, redusert bruk av elektroniske komponenter, enkelhet og pålitelighet.

LineaTech familien er basert på et konsept av modularitet og mulighetene for fremtidige utvidelser er enkle.

LINEATECH familien er delt inn i tre spesifikke maskinlinjer: PRO, RED og NOVA.

PRO svarer til behovene til kostnadseffektivitet og brukervennlighet for alle typer skjærekvalitet.

RED tilbyr ulike muligheter for applikasjoner som gass skjæring, plasmaskjæring og merking.

NOVA tilbyr et bredt spekter av løsninger for plasma skjæring, gass skjæring, boring / tapping og merking. Den er designet med et modulært konsept som gjør den til en allsidig maskin for ytelse i toppsjiktet gjennom bruk av mekaniske og elektroniske løsninger for neste generasjon; alt i perfekt harmoni, administrert av dedikert programvare helt egenutviklet av Soitaab.

PRO, RED og NOVA har til felles en teknologi som er opparbeidet gjennom erfaring som Soitaab har ervervet gjennom mange års samspill med kunder og tilbakemeldingene om deres behov for effektivitet i produksjon, kvalitet og presisjonsskjæring. På denne måten vil alle kunder i besittelse av en av maskinene i serien, enten en PRO; økonomisk linje, RED som er midt i, eller av de mest komplette i serien; NOVA, stole på det samme konseptet med presisjon kvalitet og produktivitet. Da vi overfører kunnskap og kompetanse fra storindustrien, som bruker maskinen mest sofistikerte og fullstendig, til de små og mellomstore bedrifter med begrensede ressurser, og ned til forskning og utviklingsformål. .